Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: C42

Glasmozaïek

Glasmozaïek
Cursuscode: C42

U kunt prachtige objecten maken met mozaïek op een fles, schaal, etc. Tijdens deze workshop maakt U kennis met de techniek om mozaïeken te maken met stukjes glas die geknipt worden uit glazen  tegels. Deze glastegels zijn al voor U geknipt, maar uiteraard mag U ook zelf knippen met de mozaïektang.

 Enkele dagen vóór de workshop vraagt de docente om op te geven welk model u wilt gebruiken. De docente biedt u de keuze uit drie modellen: 2 soorten lantaarns of een ronde bamboe schaal. Kleuren en patronen kunt u zelf samenstellen, er zijn diverse voorbeelden aanwezig. Het voegsel, nodig om de stukjes glas vast te zetten, krijgt U mee naar huis.

 

 

Dinsdag 5 maart 2019
1 workshop van 3 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 29,00
Mw. S. (Sandra) van Leeuwen
Materiaalkosten: Met de docent rekent u af afhankelijk van wat u gaat maken (kleine lantaarn € 17,50, grote lantaarn € 22,50, bamboeschaal € 25,-, alles inclusief alle benodigdheden, zoals glas, lijm, voegsel).
19:00 - 22:00
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
S. (Sandra) van Leeuwen
S. (Sandra) van Leeuwen
Sandra van Leeuwen is eigenaresse van Santina Art en richt zich op het verzorgen van creatieve workshops en verkoop van sieraden, kralen en accessoires op beurzen. Kralenwinkel, website voor het verkopen van kralen en alle toebehoren.