De coronamaatregelen per 15 januari 2022 Volksuniversiteit Leiderdorp

Met ingang van 15 januari mogen we onze cursussen, workshops en lezingen weer op locatie verzorgen. Uiteraard met in achtneming van de basisregels en het tonen van een Coronatoegangsbewijs.

Basisregels
Voor de lessen die op locatie worden gegeven houden docenten, medewerkers en cursisten zich aan de basisregels zoals door het RIVM voorgeschreven:
    Was vaak en goed uw handen.
    Houd 1,5 meter afstand.
    Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen.
    Zorg voor voldoende frisse lucht

Mondkapjes
Het is verplicht om bij binnenkomst van de cursuslocatie een mondkapje op te zetten. Wanneer je in de cursusruimte zit mag het mondkapje af. Wanneer de 1,5 meter afstand niet aangehouden kan worden is het advies om ook in de cursusruimte een mondkapje te dragen.

Coronatoegangsbewijs
We zijn verplicht om cursisten vanaf 18 jaar te vragen naar een Coronatoegangsbewijs (QR-code) en ID. We vragen je deze te tonen aan je docent.
Dit Coronatoegangsbewijs krijgt u als u binnen 24 uur getest, volledig gevaccineerd of onlangs hersteld bent van Corona.
U kunt uw Coronatoegangsbewijs zowel digitaal als op papier laten zien.

De Coronamaatregelen van 16 november 2021

Download de brochure 2021/2022