Volksuniversiteit Leiderdorp

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Z00

Arduino Café

Arduino Café
Cursuscode: Z00

Heeft u al eens iets over Arduino gelezen of bent u al bekend met de mogelijkheden van de Arduino, dan biedt de LVU u vanaf  juli 2019 u de gelegenheid hierover maandelijks met anderen te spreken tijdens het LVU Arduino Café. Onze docent Ruud van der Meer en coördinator Leo van Leeuwen zijn aanwezig om met u te praten en eventueel uw vragen te beantwoorden.
U bent van harte welkom. Wij houden het eenvoudig, geen aanmelding, wel wat kosten, entree € 5,- (koffie of thee inbegrepen).

Zaterdag 6 juli 2019
11 lessen van 2,5 uur , elke 5 weken aanvangstijd 10:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 5,00
Dhr. L.J. (Leo) van Leeuwen, Dhr. G.J.M. (Ruud) van der Meer
10:30 - 13:00
Locatie: Volksuniversiteit Leiderdorp (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
L.J. (Leo) van Leeuwen
L.J. (Leo) van Leeuwen
oa begeleider Arduino Café
G.J.M. (Ruud) van der Meer
G.J.M. (Ruud) van der Meer
Is elektronicus, software en hardware ontwerper, docent en werkte ruim 40 jaar bij een grote elektronica multinational. Hij begon zijn loopbaan in de elektronica en de procesautomatisering. De eerste digitale besturings en computer-systemen zijn bij hem al in 70er jaren gepasseerd. Hij ontdekte dat lang niet iedereen zonder extra studie de weg naar nieuwe technieken in kon slaan en is toen les gaan geven op het bedrijf en op de ROC???s op het gebied van elektro, elektronica, digitale technieken, communicatietechnieken en mechatronica. In totaal gedurende ruim 20 jaar. Privé zijn door hem kleine computersystemen ingezet voor domotica doeleinden. Internationaal is de Arduino het betaalbare universeel inzetbare computersysteem en is geschikt o.a. voor domotica. Een soort LEGO met elektronica. Met een Arduino cursus/workshop is het de bedoeling mensen die gebruik willen maken van deze techniek over de drempel te helpen. En het is echt FUN om schakelingen met de Arduino te bouwen. Techniek is leuk!